Leannov8ion

Heeft u een product wat gebruikt kan worden in een Business to Business markt en zoekt u een investeerder? Vul dan ons formulier Leannov8ion in.

Voordat u start met het invullen van het formulier, willen wij u attent maken op het feit dat u uw idee dient te beschermen. U moet zich bewust zijn van het feit dat beantwoording van de vragen met een astriks (*) anders als een ‘publicatie’ beschouwd kunnen worden. Het gevolg kan zijn dat uw uitvinding niet meer te beschermen is.

Op ethische gronden zullen wij zeer zorgvuldig omgaan met de door u verstrekte informatie. Indien u van mening bent dat er alsnog een geheimhoudingsverklaring getekend moet worden, dan zijn wij daar toe bereidt. Download hier een geheimhoudingsverklaring.

Het is daarnaast van belang om te weten dat wij alleen een geheimhoudingsverklaring tekenen, indien u ons vooraf van minimale informatie heeft voorzien. Hiermee voorkomen wij dat uw uitvinding niet intervenieert met andere uitvindingen die ons zijn voorgesteld.

Wij zien u volledig ingevulde formulier graag tegemoet. Na ontvangst zult u binnen 14 dagen een reactie van ons terugkrijgen.

  • Voer uw naam en e-mail in om gebruik te maken van de 8Assist.

    Met de 8Assist vindt u de juiste tools om uw doel te behalen. Wij gebruiken uw gegevens om het advies ook per e-mail toe te sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.