Learn

Onze trainingen en coaching zijn er in verschillende maten en soorten. Hierdoor kunt u zowel on- als offline geholpen worden via onze diensten, afgestemd op de huidige situatie(s).

Face to face

Maak een afspraak voor het volgen van 1-op-1 trainingen of incompany groepstrainingen. Incompany bieden wij zowel op éénzelfde als verschillende locaties aan, in verschillende vormen.

Meer info Afspraak maken

8Store

In de 8Store, onze online shop, vindt u hulpmiddelen om met minimale inspanning maximale waarde in alle processen van het bedrijf te creëren, en verspillingen te elimineren.

 

Ga naar de 8Store

Playground

Stel uw vraag, lees en denk mee of ontvang feedback in onze LinkedIn-groepen. Hierin vindt u verschillende praktijkvoorbeelden over het toepassen van Lean Management in verschillende situaties.

Overzicht

Blog

Lees over diverse onderwerpen en voorbeelden die met de Kaizen filosofie en Lean Management te maken hebben, zoals Six Sigma of 5S Werkplekorganisatie.

Blog
  • Voer uw naam en e-mail in om gebruik te maken van de 8Assist.

    Met de 8Assist vindt u de juiste tools om uw doel te behalen. Wij gebruiken uw gegevens om het advies ook per e-mail toe te sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.