Project

Vele wegen leiden naar Rome, maar welke is het meest efficiënt? Bij het verbeteren van bedrijfsprocessen zetten wij methoden in, waaronder de Kaizen filosofie en Lean Management, waarvan het succes is bewezen.

Projectmanagement

Afspraak is afspraak, daar kunnen opdrachtgevers bij ons van op aan. Wij zorgen ervoor dat projecten binnen de afgesproken tijd resultaat geven, mede door het bieden van de mogelijkheid om te kunnen blijven ondernemen.

Meer info Afspraak maken

Interim Management

Bij tijdelijke situaties of als het te lang duurt om een geschikte kandidaat te vinden, fungeren wij als interim manager. Onze uitgebreide ervaring en netwerk zorgen ervoor dat wij op specifieke werkgebieden projecten op kunnen pakken.

Meer info Afspraak maken

Facilitator

Als er te weinig capaciteit is of de kennis niet in huis aanwezig is om een veranderingsproces vorm te geven, kunnen wij als facilitator van dienst zijn. Indien gewenst kunnen wij ook een interne facilitator trainen.

Meer info Afspraak maken

  • Voer uw naam en e-mail in om gebruik te maken van de 8Assist.

    Met de 8Assist vindt u de juiste tools om uw doel te behalen. Wij gebruiken uw gegevens om het advies ook per e-mail toe te sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.