Facilitator

Als er te weinig capaciteit is of de kennis niet in huis aanwezig is om een veranderingsproces vorm te geven, kunnen wij als facilitator van dienst zijn. Indien gewenst kunnen wij ook een interne facilitator trainen.

Soms beschikt u niet over de juiste capaciteit of de benodigde (intellectuele) bagage om uw veranderingsproces vorm te geven. Als facilitator schept Lean8 samen met u de randvoorwaarden voor een succesvolle implementatie of veranderingsproces. Door de eenvoud in onze persoonlijke aanpak blijft alles overzichtelijk en wordt het implementatieproces vergemakkelijkt.

Lean8 kan desgewenst ook een interne facilitator trainen om de continuïteit in de aanpak van het veranderingsproces te waarborgen, waarmee u in de toekomst ook zelf verder aan de slag kunt.

Maak vrijblijvend een afspraak om de huidige en gewenste situatie(s) te bespreken en om erachter te komen wat Lean8 daarin kan betekenen.

Afspraak maken

  • Voer uw naam en e-mail in om gebruik te maken van de 8Assist.

    Met de 8Assist vindt u de juiste tools om uw doel te behalen. Wij gebruiken uw gegevens om het advies ook per e-mail toe te sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.