Interim Management

Bij tijdelijke situaties of als het te lang duurt om een geschikte kandidaat te vinden, fungeren wij als interim manager. Onze uitgebreide ervaring en netwerk zorgen ervoor dat wij op specifieke werkgebieden projecten op kunnen pakken.

Het wegvallen van een afdelingshoofd, team- of projectmanager komt altijd ongelegen. Door het tijdelijk invullen van een positie moet de continuïteit behouden blijven en de prestaties vaak worden verbeterd. Lean8 heeft uitgebreide ervaring in huis (en in haar netwerk) om op specifieke werkgebieden projecten aan te kunnen.

Een interim manager heeft als voordeel dat deze minder verbonden is met (de geschiedenis van) de afdeling of bedrijf. Hierdoor kan de interim manager makkelijker lastige beslissingen nemen.

Maak vrijblijvend een afspraak om de huidige en gewenste situatie(s) te bespreken en om erachter te komen wat Lean8 daarin kan betekenen.

Afspraak maken

 

  • Voer uw naam en e-mail in om gebruik te maken van de 8Assist.

    Met de 8Assist vindt u de juiste tools om uw doel te behalen. Wij gebruiken uw gegevens om het advies ook per e-mail toe te sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.